Stichting DierenLot

Met jouw bestelling kun jij onder andere dit geweldige goede doel steunen,
maar wie zijn en wat doen ze eigenlijk? Dat lees je hieronder!

 

Nog veel te veel dieren in Nederland lijden een buitengewoon beroerd bestaan. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken, soms ernstig mishandeld, op straat gezet of gewoon maar aan hun lot overgelaten. Dit kan niet en dit mag niet gebeuren.

Steun voor dierenhulporganisaties

Stichting DierenLot trekt zich het lot van deze dieren erg aan en wil ze graag helpen. Zij vinden het daarbij belangrijk om met name lokale en regionale, kleine en middelgrote, organisaties te steunen. Want die hebben het verreweg het moeilijkst met het financieren van hun hulpverlening. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dierenasiels, specifieke opvangcentra of dierenambulanceorganisaties. 

Deze dierenhulporganisaties hebben veelal financiële steun nodig voor bijvoorbeeld voer, medicijnen, dierenartskosten, het uitvoeren verbouwingen, aanschaf van materieel of hulpmaterialen.

DierenLot dierenambulances

Maar ook transport is een vaak voorkomend probleem. Veelal rijden lokale organisaties rond met ambulances die qua onderhoud te duur worden om nog rijdende te houden. De kosten van reparaties stijgen vaak de pan uit. Ook bij dit probleem wil Stichting DierenLot hulp bieden! Door geheel gratis hun eigen DierenLot dierenambulances (in bruikleen) te geven. Zodat het vaak oude en dure rijdend materieel vervangen kan worden en er efficiënter gewerkt wordt.

 

GAATHET © 2019 | Website door MKBstunter